Suplimente alimentare și apă

Melcii sunt o sursă excelentă de nutrienți și minerale. Sunt bogate în calciu, fier, vitamina A și mulți alți nutrienți esențiali pentru organismul uman.

suplimente alimentare pentru articulatii

Suplimentele alimentare și de apă sunt necesare pentru ca melcii să-și mențină sănătatea și creșterea. Unele alimente comune pe care melcii le pot consuma sunt fructele, legumele, tuberculii, ciupercile și algele. Cea mai bună hrană pentru melci este hrana naturală, pe bază de plante, organică.

O hrană de înaltă calitate pentru melci este o necesitate pentru ca melcii să trăiască o viață lungă, sănătoasă și fericită. Melcilor ar trebui să li se ofere o mulțime de verdețuri proaspete, ierburi, fructe, legume și nuci, precum și un furaj formulat de bună calitate, care conține vitaminele, proteinele și carbohidrații necesari pentru bunăstarea și sănătatea lor.

Suplimente alimentare și apă pentru melci

Hrănirea melcilor ar trebui făcută de două ori pe zi și trebuie limitată la 3 minute. Melcii mănâncă hrană solidă răzuind suprafața hranei cu radula lor (o parte a anatomiei lor care imită dinții și este folosită pentru a mesteca alimente).

Legumele, fructele și ierburile sunt surse bune de calciu pentru melci. Cea mai bună hrană vegetală pentru melci sunt legumele cu frunze verzi, cum ar fi salata verde, spanacul, mătgul, varza, broccoli, varza și verdeața de muștar.

Fructele sunt un alt aliment important pentru melci, mai ales cei copți și suculenți. Unele dintre cele mai hrănitoare fructe pentru melci includ; mango, banane, vinete, caise, pere, palmier de ulei, dovleac și smochine.

Alte alimente pe care melcii le pot mânca sunt alimente gătite și procesate, cum ar fi orezul, cartofii, porumbul, fasolea și puiul. Este esențial să evitați alimentele prea sărate, deoarece sodiul este dăunător pentru melci.

Deșeurile menajere sunt bune și pentru melci, deoarece conțin mult calciu și alte minerale care sunt importante pentru sănătatea melcului. Cele mai benefice deșeuri menajere pentru melci sunt cojile de fructe și tuberculi, banana, pătlagina, pepenele verde, fructele deteriorate, ignamele și alimentele gătite precum cartofii, orezul, morcovul și fasolea.

Melcii au nevoie de calciu pentru a-și menține cojile puternice și pentru a-i proteja de daune. Pe lângă un furaj formulat de bună calitate pentru melci, melcii ar trebui să fie furnizați cu suplimente alimentare care sunt special formulate pentru animal.

Suplimentele alimentare pentru melci pot fi preparate prin hrănirea acestora cu o varietate de alimente și băuturi care conțin calciu, cum ar fi coji de ouă, Tums, coji de stridii, făină de oase sau pelete bogate în calciu. Aceste alimente pot fi cumpărate cu ușurință de la un magazin de animale de companie.

Alegerea suplimentelor alimentare potrivite pentru melci este o decizie importantă de luat pentru sănătatea și fericirea animalelor dvs. de companie. Alocarea timpului pentru a afla despre nevoile animalelor dvs. de companie vă poate ajuta să selectați cele mai potrivite produse pentru ei, ajutându-vă totodată să evitați greșelile costisitoare.

Păstrarea melcilor în rezervor este o experiență distractivă și plină de satisfacții, dar aceștia necesită o dietă sănătoasă pentru a rămâne sănătoși și activi. Acest lucru poate fi realizat oferindu-le o varietate de fructe, legume și alte opțiuni sănătoase, care sunt atât organice, cât și hrănitoare.

Una dintre cele mai frecvente preocupări ale proprietarilor de melci este cum să-și ofere animalelor o dietă bogată în calciu. Melcii nu pot obține calciu dintr-o pastilă, așa că este necesar să le oferiți un supliment alimentar nutritiv care să-i ajute să-și mențină nivelul de calciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *